Otevřené výběrové řízení: PR a mediální manažer/ka pro Brno

6. dubna 2020
Otevřené výběrové řízení: PR a mediální manažer/ka pro Brno

Krajské sdružení Pirátů JmK vyhlašuje výběrové řízení na pozici PR a mediální manažer/ka pro Brno.

Náplň práce: - příprava tiskových zpráv a podkladů pro pirátské komunikační kanály (web, sociální sítě) - účast na poradách - vytváření textů, jejich editace a korektury - komunikace s novináři - komunikace s pirátskými zastupiteli a zastupitelkami v Brně (MMB i MČ) - komunikace s krajským Mediálním odborem a dalšími členy/kami týmu - příprava komunikační strategie k řešeným tématům

Nabízíme: - part-time s odměnou 25 tisíc měsíčně (práce na IČ) - práce z domu a flexibilní pracovní dobu - možnost podílet se na realizaci Pirátského programu v Brně a jeho městských částech - termín nástupu květen/červen 2020

Požadujeme: - prokazatelná praxe v oblasti PR nebo novinařiny - filozofické ztotožnění se s Pirátským programem - znalost politické situace v Brně (MMB i MČ) - loajalitu (pozice se neslučuje s obdobnou prací u jiných politických subjektů) - znalost základních kancelářských balíků, schopnost naučit se používat Pirátské systémy (např.redmine, github) - vynikající komunikační dovednosti a organizační schopnosti - reprezentativní a příjemné vystupování - výborný písemný projev, schopnost plánování, samostatnost a svědomitost - znalost anglického jazyka (další jazyk výhodou) - schopnost pracovat pod tlakem - smysl pro humor

Pro zařazení do výběrového řízení zašlete do 15. května do 23:59 na mail jana.leitnerova@pirati.cz následující: - krátký motivační dopis - svůj životopis včetně kontaktů pro získání referencí - ukázku realizované práce – tiskovou zprávu, mediální výstup, příspěvek na sociální síti