Pirátská kampaň vždy stála na pomoci dobrovolníků a nikdy tomu nebude jinak. Nehodláme oblepit Česko plakáty, raději za vámi osobně vyjedeme, abyste se nás tváří v tvář mohli zeptat na to, co vás o Pirátech zajímá a podělit se s námi o vaši vizi Česka.

Kde a kdy se můžete setkat s Pirátskou posádkou na plavbě do Poslanecké sněmovny?

• V pondělí 9. října vyrážíme do Blanska! A rovnou s Pirátským autobusem.
  • V úterý 10. října můžete dopoledne sledovat přímý přenos z předvolební debaty lídrů z Jihomoravského kraje, ve které nebude chybět ani Radek Holomčík.
  • Zároveň budeme v úterý i ve středu pirátit v Brně, takže se můžete zastavit pro Pirátské Listy, optat se na dotazy a popovídat si s kandidáty.
  • Ve čtvrtek 12. října vyrazíme do Rosic, v pátek 13. 10. do Znojma.
  • V sobotu 14. října nás potkáte v Brně na Jakubáku.
  • A celý týden před volbami bude silnice a ulice Jihomoravského kraje brouzdat legendární vězeňský autobus.

Další akce budeme postupně doplňovat, sledujte náš Facebook{:target="_blank"} nebo Twitter{:target="_blank"}. O novinkách z kampaně také informuje Radek Holomčík{:target="_blank"}, lídr pirátské kandidátky na jižní Moravě.

Zaujal vás náš program? Jsou vám blízké naše myšlenky? Chcete, aby měl Jihomoravský kraj pirátské zastoupení v Poslanecké sněmovně? Přispějte nám prosím na kampaň přes jednoduchý dárovací formulář{:target="_blank"}. Do poznámky prosím napište ‚Dar pro JMK‘. Vše vám zabere maximálně 5 minut a nám to velmi pomůže na plavbě do Sněmovny! Děkujeme.