CHCEME ZASTAVIT SUCHO, DEVASTACI KRAJINY A NIČENÍ VENKOVA

Budeme řešit příčinu i důsledky. Příčinou sucha je devastace půdy a krajiny, kterou ještě stát podporuje nesmyslnou zemědělskou politikou jdoucí na ruku velkým agrokorporacím a poškozující většinu ostatních zemědělců a náš venkov. Omezíme podporu biopaliv a nedovolíme v budoucnosti žádné nesmyslné výjimky. Donutíme Ministerstvo zemědělství hlídat, jak je s půdou zacházeno, což se vůbec neděje. A zastropujeme plošné dotace. Z ušetřených peněz pak podpoříme navracení organické hmoty do půdy, ekologické zemědělství a výzkum boje proti suchu.

Mimo to chceme krajině pomoct navracením přirozených prvků zadržujících vodu (remízky, mokřady, meze, obnova rybníků), zmenšením půdních celků a navracením koryt řek a potoků do přirozené podoby.

Pusťte nás na ně!

Radek Holomčík

lídr jihomoravské kandidátky Pirátů

Pokud to vidíte stejně jako Piráti, projevte svou vůli a přijďte 20. nebo 21. října k volbám. Kdyby volby nemohly nic změnit, neměly by strany problém s limitem 90 milionů na kampaň. A pokud si ještě nejste jisti, pročtěte si náš volební program, mrkněte na naše kandidáty, nebo napiště lídrovi kandidátky jakýkoliv dotaz.

PROGRAM ČERNÉ NA BÍLÉM

Nemáme desítky milionů na kampaň, ani utajené sponzory. Naší silou jsou zejména lidé, kteří chtějí, stejně jako Piráti, žít v moderním a svobodném státě. Většinu kampaně děláme dobrovolníky, na některé věci ale peníze potřebujeme.

PODPOŘTE NÁS, KAŽDÁ STOVKA MÁ SMYSL

Sdílejte naše články, napište si o noviny a nebo se zúčastněte některého z výjezů. Pokud máte kavárnu, bar, nebo jakoukoliv provozovnu a chcete představit Piráty svým zákazníkům, rádi poskytneme materiály. Možností, jak se zapojit, je mnoho.

ZAPOJTE SE!