Ing. Jitka Veselá, Ph.D.

Jitka Veselá (* 1985) je od svých cca šesti let občankou města Znojma. Do té doby bydlela v malé vesničce Černín, která leží nedaleko Znojma.

Jitka vystudovala osmileté všeobecné gymnázium ve Znojmě a pak pokračovala na znojemské Soukromé vysoké škole ekonomické ve studiu oboru Marketing a management. Magisterské studium si doplnila na VUT v Brně v oboru Podnikové finance a obchod, a protože ji nepustila láska k marketingu, pokračovala dál na VUT ve studiu marketingu a spotřebního chování zákazníků, které zakončila obhajobou dizertační práce a titulem Ph.D. Od roku 2010 pracuje na katedře marketingu a managementu na SVŠE ve Znojmě a od září roku 2017 se stala vedoucí této katedry.

Taky ji baví její město a tak chce sama svým dílem přispět k jeho rozvoji. A kromě práce ve městě ráda sportuje (a léčí si sportovní zranění), chodí za kulturou (všeho druhu) a aktivně se účastní turistiky (včetně té pro Znojmo typické vinařské).

CHCI VĚDĚT VÍCE