Otevřené výběrové řízení - volební manažer/ka jihomoravské kampaně do sněmovny

Koaliční volební výbor Pirátů a STAN v Jihomoravském kraji vyhlašuje výběrové řízení na manažera/manažerku volební kampaně pro volby do Poslanecké Sněmovny 2021 ve dnech 8. a 9. října 2021. Poptáváme především zodpovědnou a akční osobu, která umí pracovat pod tlakem a dobře zvládá krizové situace.

Požadujeme:

• Zkušenost s koordinací alespoň jednoho rozsáhlejšího úspěšného projektu (např. politická kampaň, hudební festival, obchodní projekt atp.), zkušenosti na pozici projektového manažera výhodou
  • Možnost věnovat kampani alespoň 30 hodin týdně od dubna do konce srpna a plné nasazení do 2. dne voleb (horká fáze kampaně), po volbách nutné dotažení všech administrativních a účetních záležitostí
  • Spolehlivost, čestnost, velké nasazení, týmový duch, zájem o koalici Piráti a STAN a loajalita
  • Velmi dobré komunikační schopnosti a zkušenosti s prací s lidmi, dobré zvládání stresu
  • Věcnost, schopnost prioritizace a odpovědnost za výsledky
  • Řidičský průkaz sk. B (vlastní automobil výhodou)
  • Ochota naučit se pracovat s digitálními systémy strany
  • Pozice volebního manažera není slučitelná s kandidaturou do PSP

Nabízíme:

• Smysluplnou činnost a podíl na volebním tažení koalice Piráti a STAN do PSP
  • Spolupráci na IČO
  • Odměnu 30 000 Kč/měsíc (fix) + max. 5000 Kč (úkolová odměna v závislosti na kvalitě činnosti) v období od 1. dubna do 31. srpna 2021, odměnu 60.000 Kč (fix) + max. 10 000 Kč (úkolová odměna v závislosti na kvalitě činnosti) v období od 1. září do 9. října 2021.
  • Motivační bonus za dosažené výsledky – při zisku 7 a více mandátů za každý takový odměna 10.000 Kč (tedy bonus za 7., 8. a každý další získaný mandát)
  • Cennou referenci v životopise – zkušenost s volební kampaní

Požadované činnosti:

• Svolávání a účast na schůzích Volebního štábu, účast na dalších jednáních
  • Koordinace kampaně – plánování výjezdů, přítomnost kandidátů, hlídání termínů, zábory a další administrativní činnost
  • Koordinace s kampaněmi probíhajícími napříč republikou
  • Samostatná exekutiva kampaně (podle vámi připraveného plánu volební kampaně) a rychlé uzpůsobování plánu aktuální situaci
  • Průběžné vedení legislativou požadované administrativy a vyhodnocování hospodaření a zpracování výstupu za účelem vyhotovení zprávy pro Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran

Podmínkou zařazení do výběrového řízení je zaslání strukturovaného životopisu a motivačního dopisu obsahujícího vizi působení na dané pozici do 16. 3. 2021 na e-mailové adresy jana.krutakova@stan.cz a radek.holomcik@pirati.cz. Životopis a motivační dopis vítěze výběrového řízení mohou být zveřejněny i bez předchozího souhlasu.

Termín zahájení spolupráce (nástupu): 1. dubna 2021

První kolo probíhá vyhodnocením životopisu, motivace a dosavadní zkušenosti. Druhé kolo je realizované formou pohovoru. Hodnocení provádí hodnotící komise složená ze zástupců volebního výboru. Hodnotící komisi sestavují krajští předsedové obou stran ve vzájemné shodě.

Hodnotící kritéria:

• Kompetence/zkušenosti vůči požadavkům pozice 55 %